Win een pizzarette Classic bij leukerecepten.nl

Zin gekregen in een avondje met de pizzarette? Mooi! leukerecepten.nl mag namelijk namens www.pizzarettes.nl een zespersoons pizzarette weggeven! Doe mee door een reactie achter te laten onder deze blog met jouw favoriete pizza en wie weet is de pizzarette binnenkort van jou. Meedoen kan tot en met 30 juli 2016. Succes.

leukerecepten.nl

2 reacties op “Win een pizzarette Classic bij leukerecepten.nl

  1. De Ben Cindy zegt:

    Mijn favoriete pizza is pizza Hawaï, en elke keer als we pizza eten, neem ik dan ook hetzelfde. Bij deze receptjes staan er lekkere bij en die zou ik ook wel graag eens testen. Pizza met fruit klinkt wel leuk, dus zou ik heel graag (nog net op de valreep) deze pizzarette willen winnen. Op hoop van zegen dan maar, hoewel ik nog nooit iets gewonnen heb, wil ik dit nog wel eens proberen.

  2. Helma Maandonks zegt:

    Met meerdere mensen eten en koken naar ieders wens is soms lastig. Maar nu NIET MEER! In onze groep zaten vegetariërs, vleeseters, gezondheidsfreaks en bourgondiërs . Iedereen koos zijn/haar eigen lekkernijen en hebben dus allemaal heerlijk gegeten. Mijn voorkeur gaat uit naar pizza met zalm.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.