Introductie: De Pizzarette

6 persoons pizzarettePizzarettes.nl introduceert de Pizzarette, de evolutie van het oer-Hollandse gourmetstel. Met deze evolutie willen wij er voor zorgen dat je tijdens de feestdagen kunt genieten, met een Italiaans tintje! Dit is weer totaal anders dan het standaard gebruik tijdens de feestdagen, dat is toch meestal gourmetten.

Waarom de Pizzarette?

Pizza’s uit de Pizzarette zijn veel krokanter dan die uit een normale over of magnetron. De terracotta koepel zorgt ervoor dat het vocht wordt opgenomen, tegelijkertijd zorgt hij voor een sublieme pizzasmaak en een verrukkelijke geur!

Hoe werkt het eigenlijk?

De Pizzarette dient een kwartier voorverwarmd te worden, daarna kunnen de belegde pizzabodems met de smaakvolle ingrediënten op de spatel. En  vervolgens kun je de spatel in één van de openingen plaatsen.

Bakken

Wanneer hij een kwartier is voorverwarmd, je jouw bodems belegd hebt met de lekkerste ingrediënten kun je beginnen met pizzaretten!  Denk wel om de temperatuur van de Pizzarette. Als er meerdere pizza’s in liggen kan de temperatuur een beetje dalen. Na ongeveer 7 minuten is de pizza klaar, dat is aan de pizzarand wel te herkennen.

Hoe maak ik hem schoon?

Na een gezellige tafelsessie met de Pizzarette moet er uiteindelijk ook worden schoongemaakt. Misschien het minst leuke klusje van de gezellige avond. Door de Pizzarette eerst af te laten koelen en los te koppelen kun je beginnen met de schoonmaak. De koepel is eenvoudig los te halen van de plaat, deze is vervolgens schoon te maken met een sponsje of een doekje. Voor de plaat geldt dezelfde werkwijze. KIJK UIT: de onderdelen zijn niet vaatwasser bestendig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.