Pizzarette pakket

pizzarette, pakket, pizzarettes, mini pizza ovenWat zit er in een Pizzarette pakket?

Pizzarettes.nl biedt standaard vier verschillende pakketten aan: De 4 persoons versie, de 6 persoons versie, de 8 persoons versie en de pizzarette stone. Alle producten worden in een compleet pakket verzonden waarmee je niets meer nodig hebt dan de ingrediënten en het beleg. Wanneer je jouw pakket ontvangt zitten daar de volgende onderdelen in:

  1. Een pizzarette onderstel met electrische aansluiting. Standaard is dit met een rvs bodem. Het electrisch en de stekker zijn al in het apparaat aangesloten.
  2. De speciale terracotta koepel om vocht op te nemen en te zorgen voor een knapperige bodem met echte pizza smaak. Terracotta neemt het vocht op, hierdoor worden de pizza’s niet nat.
  3. 4, 6 of 8 spatels afhankelijk van welke pizzarette je hebt gekozen. De spatels hebben een warmte bestendig handvat zodat je de spatel in de pizzarette kunt laten staan en hem gemakkelijk weer kunt oppakken.
  4. Een speciale uitsteekvorm om alle pizza’s in de juiste grootte voor de spatels te maken. De uitsteekvorm is van kunststof en kan daarom gemakkelijk schoongemaakt worden.
  5. Een gebruiksaanwijzing met een paar handige receptjes. De beste pizzarette recepten kun je hier downloaden. Recepten voor het pizza deeg en een zelfgemaakte tomatensaus staan op onze site.

Een pakket wordt verzonden in een speciale pizzarette doos. Hierdoor is het product ook ideaal om kado te geven voor de feestdagen. Het product is zorgvuldig ingepakt en vastgezet met piepschuim en plastic. We raden aan om de doos en inhoud te bewaren. Zo kun je na ieder gebruik de pizzarette zorgvuldig inpakken om te zorgen dat hij lang mee gaat,

Terug naar veelgestelde vragen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.