Pizzarette Menu

Bij de bestelling van een Pizzarette ontvang je GRATIS het Pizzarette menu (pdf-bestand). Deze heeft chefkok Harry Keijzer van Italiaanse Pizzeria Modena speciaal voor Pizzarettes.nl samengesteld, met de lekkerste ingrediënten en combinaties voor jouw pizzarette avond. Zodat iedereen de lekkerste Italiaanse pizza’s kan bakken met de pizzarette.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief van Pizzarettes.nl en ontvang en de gratis Pizzarettes Menukaart!

pizza, menu, pizzarette, modena

18 reacties op “Pizzarette Menu

 1. Rob zegt:

  Goedendag heb een poosje geleden een 6 pers pizaretta gekocht ..deze werd niet goed warm .ik kon de pizaretta terug brengen en kreeg me geld terug omdat de winkel zei dat het een algemeen probleem was en ze voorlopig niet meer geleverd werden ik vind dit heel jammer want ik vond het super leuk om te doen ..

 2. Ans zegt:

  DE 6 persoons pizzarette is besteld. Het lijkt me leuk om daar een menukaart bij te hebben.
  Kan ik al vast wat uit ptoberen voor de kerstdagen . Dan wil ik goed voor de dag komen met je recepten.

 3. Sven zegt:

  Super avond gehad bij de buurtjes met het oude type pizzarette maar nu willen we er ook een aanschaffen maar welk model voor 6 personen bevelen jullie aan Classic deluxe of stone

  • Pizzarettes.nl zegt:

   De Classic en Deluxe ontlopen elkaar niet veel meer nu de Classic ook een anti aanbaklaag heeft. De stone heeft een chamotte stenen bakplaat. Deze zorgt samen met de koepel en warmtebron voor een resultaat gelijk aan die van een echte Italiaanse steenoven! Een groot verschil zit er wel in de prijs. Dus hier speelt budget ook een grote rol.

 4. R. zegt:

  Hallo,

  Bij de blokker hebben wij een pizzarette aangeschaft. Die willen we op kerstavond gebruiken. Dan zou een menukaart van pas komen.
  Alvast bedankt.
  R. Beek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.