Pizzarette kopen? Hier ons advies:

Kies uitsluitend voor een 6 of 4 persoons pizzarette!

De officiële pizzarette is er in 2 formaten, wil jij een pizzarette kopen kijk dan eerst naar het aantal personen. Je hebt namelijk de 4 persoons en de 6 persoons pizzarette.  Er zijn vormen van een 8 persoons pizzarette in omloop, deze zijn echter niet origineel door de gecertificeerde fabriek gemaakt en worden dan ook niet door Pizzarettes.nl verkocht.

Het gebruik van de pizzarette is vergelijkbaar met die van een gourmetstel. Een pizzarette is bedoeld om met meerdere mensen tegelijk aan een tafel je eigen minipizza’s te bakken. Net als bij een gourmet heeft iedereen een eigen bakje (in dit geval een spatel) waarop gebakt kan worden.Wil je een pizzarette kopen: Kijk dan eerst voor hoeveel personen je een pizzarette wilt kopen. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een combinatie te kopen. bv een 4 persoons en een 6 persoons pizzarette, voor 10 mensen in totaal.

Technisch zit er weinig verschil tussen een 4 persoons en een 6 persoons pizzarette. Alleen het aantal openingen en spatels verschilt. De Pizzarette Stone heeft een speciale stenen bakplaat en is alleen leverbaar in een 6 persoons model.

Merknaam/ garantie/ brandveiligheid

Er zijn verschillende merken pizzarette op de markt. Hiervan zijn de Food&Fun pizzarettes van het merk Waves de officiële fabrikant. Deze pizzarettes zijn betrouwbaar en veilig. Andere merken zijn van de  afgeleid en al dan niet officieel gecertificeerd. Pizzarettes.nl kiest er voor om alleen met de originele en officiële Pizzarette van Waves aan te bieden. Voordeel hiervan is dat er 2 jaar garantie op de pizzarette zit. Zo kun je dus veilig en verantwoord een pizzarette kopen.

Prijs

De Pizzarette komt met verschillende merken en dus ook verschillende prijzen. Vaak zijn de goedkope varianten die op internet worden aangeboden niet van originele makelaardij en nagemaakt in China. De officiële prijs van de 6 persoons Pizzarette van waves is €89,00.  De 4 persoons pizzarette is €69,00. Wil je direct een pizzarette kopen? Kies hieronder welke pizzarette je wilt.

   

pizzarette kopen