Garantie

De garantie op onze pizzarettes is 2 jaar. Dit kunnen wij doen omdat wij premium leverancier zijn van de originele pizzarette.

Voor alle leveringen worden de Pizzarettes streng gecontroleerd. Mocht de Pizzarette ondanks alle zorgvuldigheid beschadigd zijn tijdens transport, dan kunt u het retourneren.

De garantie is simpel: Lees de gebruiksaanwijzing en wees voorzichtig. Wil je precies weten waar een garantie aan moet voldoen, lees dan onderstaand het officieel gedeelte:

Hier het officiële gedeelte:

Pizzarettes.nl geeft een garantie van 2 jaar op het apparaat, te beginnen met de besteldatum. Wanneer er een defect aan de Pizzarette is, kunt u contact met ons opnemen. We zorgen dan dat u het apparaat naar het juiste adres terug kunt sturen.

Fouten die het gevolg zijn van ondeskundig gebruik van de Pizzarette, fouten tijdens ingrepen en reparaties door derden of door de inbouw van vreemde onderdelen, vallen niet onder de garantie. 
Bewaar altijd de aankoopnota. Zonder de aankoopnota kunt u geen aanspraak maken op enige vorm van garantie. Bij schade die ontstaat door het niet opvolgen van de gebruiksaanwijzing kunnen wij niet verantwoordelijk worden gehouden. Voor materiële schade of persoonlijk letsel veroorzaakt door ondeskundig gebruik of het niet opvolgen van de veiligheidsvoorschriften zijn wij niet aansprakelijk. In dergelijke gevallen vervalt iedere aanspraak op garantie. Schade aan accessoires of onderdelen betekent niet dat het hele apparaat zal worden vervangen. Afgebroken glazen, kunststof onderdelen of accessoires vallen niet onder de garantie en zullen tegen vergoeding nabesteld kunnen worden. 
Defecten aan hulpstukken of aan slijtage onderhevige onderdelen, alsmede reiniging, onderhoud of de vervanging van slijtende delen vallen niet onder de garantie en zullen dus in rekening gebracht worden.

Terug naar veelgestelde vragen

9 reacties op “Garantie

 1. Ada Heijnsbroek zegt:

  Hallo.
  Ik heb een pizzarette kado gekregen voor mijn verjaardag en er zo’n zeven/8 keer gebruik van gemaakt metveel plezier en smaak. Heb m nu 1,5 jaar. Afgelopen paden met familie weer aangezet maar na 2 rondjes bakken deed de bovenste ring het niet meer. Zoals op de foto te zien is, is de ring doorgebrand. Dat vind ik niet kunnen na zo gering gebruik.
  U kunt zien dat wij er zuinig op zijn. Nu hebben wij uiteraard geen bon omdat t en kado was.
  Dus graag een oplossing. Overigens hebben wij met de gewone oven ons paas diner af gemaakt. Met vriendelijke groet, Ada Heijnsbroek.

  • Pizzarettes.nl zegt:

   Hallo Ada, vervelend dat de pizzarette het niet meer doet. Pizzarettes.nl kan alleen tussen komen wanneer de pizzarette daadwerkelijk bij ons in de webshop is gekocht. Mocht u de pizzarette in een winkel hebben gekocht dan kunt u terug naar de winkel gaan i.v.m. de garantie.

   Groeten, Klaas Oostendorp

 2. Samantha zegt:

  Beste Pizzarette,

  December 2018 hebben ik en mijn vriend een onze pizzarette gekocht bij de Albert Heijn Muziekwijk in Almere. Deze hebben wij te gelijk aangeschaft met andere boodschappen en zonder na te denken hebben wij de bon weggegooid. Nu naar iets meer dan een jaar heeft de pizzarette het helaas begeven. Het lichtje brand dat hij aanstaat, maar helaas wordt hij niet meer warm.

  Op alle mogelijke manieren hebben wij geprobeerd om de bon opnieuw te verkrijgen maar helaas blijkt dat niet mogelijk. Wij balen ontzettend dat hij als zo snel stuk is! Kunnen jullie ons helpen?

  Groetjes,

  Samantha

  • Klaas Oostendorp zegt:

   Hallo Samantha,

   De garantie op het toestel loopt inderdaad via de winkel waar het toestel is aangeschaft. Ik zou kijken of de AH iets kan betekenen in deze.

   Klaas

 3. S. Melis zegt:

  Onze pizzarette voor 6 personen is sinds juni drie keer gebruikt, twee keer erg leuk. De derde keer echter werd hij tijdens het gebruik steeds minder warm, de pizza’s werden niet meer gaar. We willen hem terugsturen, er zit garantie op. Moet dat met of zonder de zware deksel?
  Groetjes Sabine

  • Klaas Oostendorp zegt:

   Hallo Sabine,

   U kunt altijd de pizzarette altijd terug brengen of sturen voor nazicht. Dit doet u naar de winkel waar de pizzarette is aangekocht.

   Groeten,

   Klaas Oostendorp
   Pizzarettes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.