Pizzarettes.nl | Officiële leverancier van de pizzarette ® !

Pizzarette ®: Samen mini pizza’s maken aan tafel!

Gezellig met z’n allen rond de tafel eten. Heerlijk tijdens de feestdagen gourmetten, of een barbecue in de zomer? Dit oerhollandse gebruik krijgt nu een Italiaanse tint: De Pizzarette. Een ideaal middel voor een gezellige avond. Simpel en gezellig!

Bent u nu met 4,6 of 8 personen, wij hebben alle pizzarettes op voorraad.

De Pizzarette werkt heel simpel: Sluit hem aan met de stekker en laat het apparaat 10 tot 15 minuten voorverwarmen. De oven is dan 200 tot 220 graden. Maak zo veel pizza’s als je wilt en experimenteer met de verschillende ingrediënten.

Zowel de handvatten van de spatel als de koepel zijn warmte bestendig, daarom is de pizzarette uiterst geschikt om met kinderen te gebruiken. Door de terracotta koepel wordt het vocht opgenomen en krijg je een heerlijke knapperige korst. De terracotta koepel zorgt er ook voor dat het apparaat niet rookt en bijna niet stinkt. Een stuk prettiger dan een steengrill of gourmet.

Zet over de hele tafel verschillende kommen en borden met lekkere ingrediënten klaar zodat iedereen de pizza kan maken zoals hij zelf wil. Wij hebben samen met chefkok Harry alvast een Pizzarette menu samengesteld. Wanneer je jouw pizza naar eigen smaak hebt belegd, kun je hem op de spatel leggen en in de pizzarette zetten.

Maak vooraf pizzabodems met ons makkelijke deegbodem recept. Een vers zelfgemaakt deeg is simpel zelf te maken en over heerlijk. Heb je geen zin om zelf deeg te maken? Ga dan naar de supermarkt voor kant en klare deeg of bestel online. Nieuw deeg maken kost veel tijd, dus zorg dat je genoeg voor iedereen hebt. Voor een volwassene is dat ongeveer 4-6 stuks.

Voor een heerlijke pizza, heb je een lekkere tomatensaus nodig. Deze kun je uiteraard ook in de winkel kopen, maar dit recept is opvallend simpel en lekker. Wanneer je jouw bodem hebt ingesmeerd met een beetje tomatensaus wil je de pizza naar eigen smaak kunnen beleggen. Zorg daarom voor de lekkerste ingrediënten op tafel. Pizzarettes.nl, de pizzarette specialist.