Ingredienten voor de pizzarette
Wil jij ook op de hoogte blijven? Regelmatig posten wij recepten op onze Facebookpagina. Like ons dus op Facebook voor meer leuke tips en recepten!
Je kunt de bodems beleggen met wat je maar wilt. Het voordeel van eten met een pizzarette is dat je veel verschillende pizza’s kunt maken. Het is dan ook leuk om veel verschillende ingredienten op tafel te zetten. Neem een aantal kommetjes en schaaltjes en vul deze met verschillende lekkernijen.
Een aantal basis ingrediënten zijn:
Paprika, tomaat, ui/ uienringen, champignon, rucola, artisjok, kappertjes
Vleessoorten:
Salami, ham, spek, kipfilet of bijvoorbeeld rosbief. Uiteraard kun je iets bijzonders gebruiken zoals chorizo of rundvlees.
Vis:
Garnalen, gerookte zalm, zalm uit blik, tonijn, mosselen of ansjovis.
Vruchten:
Ananas, perzik, olijven
Verschillende kaassoorten:
Mozzarella, goudse kaas, parmezaanse kaas of gorgonzola
Daarnaast kun je verschillende kruiden op tafel zetten:
Italiaanse kruidenmix, oregano, basilicum, spaanse pepers, zout en peper